FÖRSÄLJNING

Jönköpingsbygdens Genealogiska Förening skall enligt stadgarna underlätta för släktforskaren i sitt arbete att “komma bakåt i tiden”. Ett av dessa har varit att skriva av kyrkoböcker från födda, vigda och döda i Jönköpings län. Detta material finns nu online under medlemsportalen.

Tidigare har föreningen haft böcker och CD-skivor från förbundet till försäljning. Föreningen har tagit beslut om att inte längre tillhandahålla dessa böcker då de går att finna på förbundets egna hemsida alternativt andra bokförsäljningssidor. Istället har föreningen tagit beslut om att främja de lokala författarna och har påbörjat samarbete med några lokala författare. För mer information se vidare under böcker. Har du skrivit en bok och vill ingå ett samarbete med föreningen så hör av dig till Magnus Blixt.

Föreningen säljer ansedel och antavlor för ifyllande av personuppgifter, samt antavlor för ifyllande av släktträd. Se vidare under antavlor. Föreningen har även egna produkter till försäljning med JBGF loggan.